Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

Als de ogen, de spiegel van de ziel zijn, is het gezicht de afspiegeling van een evenwichtige voeding en een gezond milieu.


Onder invloed van interne en externe factoren verandert uw huid in de loop van de tijd.

Hoe ouder u wordt, hoe belangrijker het is om de juiste crèmes en verzorgende

producten te gebruiken. Een goede verzorging van de huid is ook heel belangrijk

voor mensen die vaak make-up gebruiken of voor degenen die in een vervuilde omgeving wonen of werken. Als u uw gelaat regelmatig laat behandelen, ziet u er stralend uit en voelt u u beter. Uw huid veroudert dan minder snel en blijft veel strakker.


Alle gelaatsverzorgingen worden uitgevoerd met professionele

producten van MEDEX en Meder Beauty (klik hier voor meer info).


Mini

Minigelaatsverzorging is gebaseerd

op de reiniging en peeling van uw gezicht waarna een voedende

crème-masker aangebracht wordt.

Luxe

U kunt bij ons ook voor een luxe gelaatsverzorging kiezen. Bij deze wordt uw gelaat gereinigd met een dieptereiniging, een Ultrasoonpeeling waarna ook de comedonen/mee-eters worden verwijderd. De epilatie en het verven van de wenkbrauwen zijn hierbij inbegrepen. U krijgt een ontspannende en stimulerende massage, een serum, 2 verzorgende maskers, een ampul en dag -of nachtcrème die uw huid doet stralen.

Caviar

Bij een Caviarbehandeling wordt uw huid eerst gereinigd. Daarna ondergaat het een dieptereiniging met Caviar, een peeling met fruitzuur van 10% a-Hycid en afgewerkt met behulp van de Golden Ionic Spoons die uw huid liften, voeden en strakker maken. Vervolgens krijgt u een masker en ampul de Caviar Superieur. Er wordt weer met Golden Ionic Spoons en een ampul een massage van de decolleté en het gelaat uitgevoerd. Met Eyelift Emulsion Caviar wordt een oogcontour-behandeling gedaan. We eindigen met Crème de Caviar Forte die uw huid sterk voedt, er een frisse teint aan geeft en fijne lijntjes en rimpeltjes minimaliseert.

Fruitzuur

MEDEX Alpha Hycid fruitzuren, de meest effectieve manier van rimpelbestrijding, herstel van verouderde en verslapte huid, acne huid (ook voor diegene die vroeger acne hebben gehad en nu een onregelmatige huid hebben) en pigmentatie. De natuurlijke combinatie van melkzuur, citroenzuur en wijnsteenzuur zorgt voor een versnelde aanmaak van nieuwe gezonde epidermale cellen.

Daardoor treedt verbetering van de elastische en plastische eigenschappen van de hoornlaag op. De huid wordt hierdoor weer mooi vol en glanzend.

U kunt optimale resultaten verwachten bij het bestrijden van:

Overmatige verhoorning ten gevolge van veel zonlicht, rimpels, zeer droge, verhoornde en vochtarme huid, verouderde en verslapte huid, ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie


Basis

Bij de basisgelaatsverzorging wordt er een huidanalyse uitgevoerd met als volgt een reiniging, een dieptereiniging en een peeling.

U krijgt een korte massage die uw huid doet ontspannen, een masker en een serum. Als finishing touch wordt er een dag -of nachtcrème aangebracht.

Medex Repair

Om droge, beschadigde huid te herstellen, bieden we voor u een Medex repair verzorging aan.

Bij deze behandeling reinigen we uw huid met een dieptereiniging, een peeling en het verwijderen van comedonen/mee-eters. Er wordt een epilatie uitgevoerd met het verven van de wenkbrauwen. U krijgt dan een massage, een ampul en een serum. Hierna wordt een Venezia Modelling masker aangebracht. Deze peel-off mask zorgt voor een modellerend effect dat de gelaatscontouren verstevigt en uw huid voelbaar strakker maakt. “Gel de Liposome” die erna wordt toegepast herstelt zichtbaar de huid en houdt de vroegtijdige veroudering ervan tegen. Daarna wordt uw gelaat verzorgd door een crème-masker met essentiële olie Hydermios en als finishing touch wordt uw huid beschermd door een aangepaste dag -of nachtcrème.


Etherische Facelift

Etherische facelift is een nieuwe techniek waarbij uw gezicht en decolleté zonder chirurgische ingrepen gelift worden.

Vooraleer te beginnen met de lifting wordt uw huid gereinigd, er wordt zowel een gewone peeling als een dieptepeeling uitgevoerd. Daarna ondergaat u een Actiprotin “spot” behandeling waarbij er een serum aangebracht wordt die de vochtwallen, kraaienpootjes, rimpels en grove poriën behandelt. Bij de volgende stap krijgt u een masker en een massage. Daarna krijgt u een oogcontourbehandeling, gelaatsmassage, decolletémarker, serum en een intensief masker. Als afsluiter wordt uw huid geschermd met een passende dag -of nachtcrème.


Acne

Acne is vervelend op alle leeftijden of je nu een tiener of een volwassen vrouw/man bent. Om acne te voorkomen, moet de huid zo goed mogelijk gereinigd worden van alle vetten die het broeden van de bacteriën stimuleren. Speciaal voor u bieden we een effectieve behandeling die uw huid weer gezond en stalend maakt.

Tijdens de acnebehandeling wordt uw huid gereinigd en krijgt u een dieptereiniging die eventueel met stoom kan worden gedaan. Daarna doet men een comedonenpeeling / mee-eterspeeling, er worden alle onzuiverheden verwijderd en wordt er een genezende masker opgebracht. De huid wordt afgewerkt met een lotion en een crème voor probleemhuid.

Compleet

Een complete gelaatsverzorging houdt in dat uw huid gereinigd wordt. Er wordt zowel een dieptereiniging als een peeling uitgevoerd. Hierbij worden de comedonen/mee-eters verwijderd en wenkbrauwen en/of bovenlip geëpileerd. Indien u wenst kan men uw wenkbrauwen ook verven. Vervolgens krijgt u een massage, waarna een serum, een masker en een dag -of nachtcrème worden aangebracht.

Face Lift

De Face Lift begint met een reiniging van de huid, een dieptereiniging en een peeling. Om uw huid te herstellen en de vroegtijdige veroudering tegen te gaan, gebruikt met “Gel de Liposome”, waarna uw gelaat gemasseerd wordt. Er wordt een Detail -en Repairbehandeling toegepast met een Ultrasoon-apparaat. Daarna worden er specifiek voedende ampullen aangebracht met als volgt 2 maskers en een beschermde crème. 

Neurolifting

Neurolifting is en doorbraak in huidverzorging. Het is een effectieve anti-aging behandeling waarbij er ingewerkt wordt  op het neurosysteem om zo de huid een perfecte verjongingskuur te geven.

Uw huid wordt eerst gereinigd en u krijgt een peeling. Daarna worden er ampullen aangebracht, krijgt u een oogcontourbehandeling en een masker. De Neuropeptide ampullen die op uw huid worden aangebracht hebben een specifiek voedend effect op de zenuwuitlopers in de huid. Op die manier zijn de huidcellen veel beter in staat om signalen door te geven over de tekorten aan stoffen in de huid en reconstrueert de huid zich op een natuurlijke manier. Vervolgens krijgt u een masker en een nabehandeling met Ampoules Hyaluron die een sterk vochtbindende werking hebben en bijdragen aan een gezonde en elastische huid.


Bindweefsel

Bindweefselbehandeling zorgt voor de verjonging van uw huid. Er wordt een massagetechniek toegepast die sterk verbeterend op de conditie van de huid werkt.

Uw huid wordt zuivergemaakt door Hydrofiele olie. Indien gewenst krijgt u een epilatie in het gezicht. Bij de volgende stap krijgt u een dieptepeeling, een fruitzuurpeeling en worden de onzuiverheden verwijderd. Daarna wordt er een Collageen vliesmarker aangebracht en na 20 minuten inwerking krijgt u een 25 minuten lange bindweefselmassage met essentiële olie Re-genesis en een bindweefselcrème. Uw huid wordt afgewerkt met een lotion en een bijpassende crème.

Copyright @ All Rights Reserved