Nieuwe behandelingen

Nieuwe behandelingen

Dermabrasie


Tijdens de behandeling wordt de buitenste laag van de huid weg geschaafd met een snel ronddraaiende borstel. Deze borstel bevat diamantkorrels. Er wordt niet meer huid weggehaald dan nodig is om de rimpels of littekens te verminderen. Dermabrasie kan op het hele gezicht uitgevoerd worden. Het maakt de huid gladder, reinigt verstopte poriën, verwijdert dode huidcellen, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.


Wordt toegepast bij:

- Huidveroudering

- Pigmentatie vlekken (kuur)

- Oppervlakkige rimpeltjes en lijntjes

- Acne littekens en acne huid (kuur)

- Verslapte huid

- Slecht doorbloedde huid

- Rokershuid

- Grove poriën

- Ruwe droge en schilferige huid

- Egaliseren van littekens na een operatie


Microneedling


Bij microneedling gebruikt de specialist zeer fijne naaldjes om de lederhuid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.


Wordt toegepast bij:

- Rimpels en fijne lijntjes

- (acne)littekens

- een door zon beschadigde huid

- grove poriën en/of grove huidstructuur

- melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd

- cellulitis

- striae/striemen


Mesotherapie


Mesotherapie zonder naalden is een natuurlijke methode, die zonder de huid te beschadigen, huidverbeterende werkstoffen diep de huid insluist.

De werkstoffen bestaan uit vitaminen en andere stoffen uit de natuur, die zorgen dat uw huid zichzelf gaat herstellen.

Na analyse van uw huid wordt In overleg met u gekozen voor een cocktail die: rimpelbestrijdend, huidverbeterend, huidverstevigend of huidontvettend werkt.

Zowel het gehele gelaat, als deelgebieden (lijntjes in de bovenlip, kraaienpootjes, wallen en donkere kringen rond de ogen, fronsrimpels, couperose) kunnen worden behandeld.


Wordt toegepast voor:

- Betere kleur van vale (rokers) huid

- Vervagen van kraaienpootjes

- Verbeteren van vlekkerige en/of droge huid

- Verminderen van fijne lijntjes in de bovenlip

- Reduceren van wallen onder de ogen

- Verstevigen van verslapte huid (wangen, hals)

- Verbeteren van de huid van het decolleté

- Reguleren van de talgproductie van vette (acne) huid


Ultrasound therapie


Natuurlijke huidverjonging door middel van ultrasound-apparaat. Ultrasound werkt door hele hoge geluidstrillingen (niet hoorbaar voor de mens). Deze trillingen geven in de huid een micromassage waardoor de huid geactiveerd wordt. Het werkt van binnenuit aan herstel en verjonging.

De geluidsgolven worden gecombineerd met stroom die de spiertjes stimuleren. Hierdoor krijgt de huid een betere doorbloeding en betere zuurstofopname dat zorgt voor een stevigere huid.


Wordt gebruikt voor:

-Versteviging van de huid

-Herstel van de huid

-Verjonging


Velashape


Velashape is een medische toestel dat gebruikt wordt voor de behandeling van cellulitis, huidverstrakking , een betere bloedcirculatie, omtrekverlies ter hoogte van de dijen en het tijdelijk verminderen van lichte spierpijnen.

Een behandeling combineert tegelijkertijd vier technieken: bipolaire radiofrequente stroom, infraroodwarmte, plus vacuüm en mechanische massage. De bedoeling hiervan is zowel uw bindweefsel masseren, de lymfedrainage op gang brengen, vetcellen laten krimpen (centimeterverlies) en de aanmaak van collageen en elastine in gang zetten (huidverstrakking).


Cavitatie


Cavitatie is een nieuwe manier om vet te verwijderen. Het is een alternatief voor liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat hier om het verwijderen van vetophopingen op zones waar het moeilijk verdwijnt. Door middel van geluidsgolven worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door deze bewegingen worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van vetcellen vrij die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier wordt afgevoerd en afgebroken. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Daarom wordt er per behandeling slechts één zone behandeld. De behandeling kan worden toegepast op buik, dijen en flanken. Ook voor het aanpakken van hardnekkige cellulitis is deze methode geschikt.


Copyright @ All Rights Reserved