Voetverzorging

Voetverzorging

We kunnen elke dag op onze voeten rekenen. Vanaf onze eerste stappen, dragen ze ons lichaam en ons gewicht... Het zou bijzonder ondankbaar zijn als we niet elke dag wat aandacht zouden schenken aan de verzorging van onze voeten.

Medische pedicure

Problemen met overmatige eelt ?

Ingegroeide nagels ?

Likdoorns ?

Kloven ?

Voet- of nagelschimmel ?


Dan is deze behandeling voor u aanbevolen. Wij beginnen met een aangenaam voetbad. Daarna worden nagels geknipt, schoongemaakt.

Overtollig eelt en likdoorns worden verwijderd, kloven behandeld.

​Ten slotte worden je voeten met voetbalsem ingesmeerd en lichtjes gemasseerd.   

Spa pedicure

De spa-pedicure is een cosmetische voetverzorging.

Een behandeling zorgt voor een verjongend, vernieuwend en verfrissend gevoel. Het maakt uw voeten zachter en gladder, het heeft een zeer ontspannende werking en uw voeten voelen soepel en jong aan.

Na de basis behandeling (nagels knippen, vijlen, eelt verwijderen), krijgt u ​een voedend voetmasker onder de paraffinepakking. Dan sluiten wij de behandeling af met een korte voetmassage.   


Voetmassage

Een relaxerende voetmassage heeft een positief effect op het hele lichaam. Door de voetmassage wordt het lichaam tot rust gebracht.

De delen die door stress uit balans zijn geraakt, worden weer van voldoende bloed en energie voorzien. Doordat het lichaam tijdens een voetmassage volledig gestimuleerd wordt, komen er afvalstoffen vrij die in onze organen vast zaten. Een relaxerende voetmassage is een echte weldaad, zeker indien uitgevoerd

​met een welgeurende crème.

Paraffinepakking

Een zeer aangename verzorging met een direct voelbaar resultaat.

De behandeling verzacht en hydrateert de huid. De huid krijgt een gezonde uitstraling. De warme paraffinelaag stimuleert bloedsomloop, kalmeert

en ontspant de huid.

Een paraffinepakking heeft een zeer gunstig effect bij extreem droge huid

waarbij kloven ontstaan, wintervoeten,...

Maar een paraffinepakking is er natuurlijk niet alleen voor "probleem" voeten. Wanneer u uit voorzorg regelmatig deze behandeling ondergaat (speciaal in de wintermaanden), helpt dit niet alleen uw huid zacht en soepel te houden,

maar ook problemen te voorkomen. 

Voetreflexmassage

Reflexmassage herstelt en onderhoudt de energiedoorstroming in het hele lichaam. Deze energiedoorstroming is de basis van onze gezondheid. Ziekte is het gevolg van een blokkering van deze energiedoorstroming. Alle organen en lichaamsdelen staan in verbinding met plaatsen op de voeten, handen en oren, de zogenaamde "reflexzones". Massage van deze zones kan energieblokkeringen opheffen en aldus herstellen.

Voetreflexologie is geen geneeswijze. Het relaxeert en harmoniseert

het lichaam en verhoogt het zelfgenezend vermogen.

Copyright @ All Rights Reserved