Lashlifting

Privéopleiding Lashlifting

De LashFILLER is een wimperlifting met toevoeging van een ‘filler’ waardoor de natuurlijke wimpers dikker en gekrulder zullen worden. 

Het resultaat is meteen zichtbaar na de eerste behandeling, uw klant gaat dus onmiddellijk met een prachtige oogopslag naar huis. De LashFILLER voedt en verzorgd uw wimpers van binnenuit.  
WAAROM INLEI?

INLEI heeft uiterst kwalitatieve producten, 100% vervaardigd in Italië, die de natuurlijke wimpers een prachtige krul en voeding te geven.  Het enige product ter wereld dat effectief klinish werd getest op effectiviteit en aan de Medische Universiteit van Milaan.  We kunnen dus met zekerheid zeggen dat INLEI de natuurlijke wimpers doet toenemen in volume met 24% en dit in slechts 3 behandelingen (voor een maximaal resultaat).

Tijdens onze cursus Wimperlifting wordt veel aandacht besteed aan de behandeling zelf en er wordt daarnaast ook voldoende tijd genomen voor de theorie en hygiëne.


Tijdens het praktijk gedeelte wordt er op een echt model geoefend.


Na afloop van de cursus ontvangt u bij voldoende resultaat een officieel certificaat.


 

Inhoud van de opleidingTheorie: Biologie van het oog, wanneer mag/kan u uw kant wel of niet behandelen, werkwijze van de behandeling, Productinformatie van gehele INLEI lijn en handige tips & tricks.Praktijk : oefenen op model ( 2 modellen ook mogelijk voor meer praktijk).

 

Wanneer u deze opleiding volgt dient u ervoor te zorgen dat uw model :

  • Natuurlijke wimpers heeft en GEEN geen wimperextensions.
  • niet in de afgelopen 8 weken een Lashfiller, Lashlift, PMU, oogcorrectie of andere behandeling aan uw wimpers/wenkbrauwen hebt ondergaan.
  • geen make-up of lenzen draagt op de dag van de opleiding.
  • niet claustrofobisch of zwanger is.
  • geen zware medicatie neemt.

 

 

 

Prijs : €550 ( Incl. startpakket, vrij van BTW)


Datums : op aanvraag
INHOUD STARTPAKKET*:

InLei® Shiny Black Tint, InLei® FORM 1, InLei® FIX 2, InLei® FILLER 3, InLei® FIXING GEL, InLei® TOTAL Curlers - 8 pairs of different curlers, InLei® Developer Cream, InLei® HELPER-1pcs, InLei® Picasso Brush, InLei® Solo Bowl, InLei® Lash Filler TOOL, Lash Filler handleiding in 14 talen. 


Voor alle vragen en inschrijving kun je contact opnemen met ons :


Telefonisch +32485733710  of +3289700025

Mail : info@gbgr.net