Cryolipolyse

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een behandeling om het figuur te corrigeren en is zeer geschikt om de ‘moeilijke’ pondjes en kilo’s kwijt te raken. Afvallen met Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen dat met sporten of een dieet maar niet wil verdwijnen. De afgebroken vetcellen worden langzaam en in kleine hoeveelheden door het lichaam zelf afgevoerd. Hierdoor heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamsvormen aan te passen. De huid verslapt daarom niet, maar voelt juist steviger aan dan voorheen

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse wordt ook wel vet bevriezen of vetcellen bevriezen genoemd.

De Cryolipolyse vermindert plaatselijke vetophopingen door vetcellen in het lichaam af te breken, met blootstelling aan koeling. We bevriezen uw vetcellen tot -10 graden om ze achteraf biologisch te laten wegvloeien uit uw lichaam. Cryolipolyse pakt zo de vetcellen selectief aan zonder het omringend weefsel te beschadigen. Het breekt de vetcellen af en het lichaam voert deze op natuurlijke wijze af. 

Bevriezen van vetcellen

Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan verminderen door onder meer gezonde voeding en lichaamsbeweging. De bovenste laag is echter hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen deze vetcellen tijdens een cryo-behandeling worden aangepakt; natuurlijk zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. U ondergaat dan ook een volledig veilige behandeling en hoeft zich geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s. Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u wilt afvallen of af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen.

Op welke plekken kan Cryolipolyse worden ingezet?

Cryolipolyse kan op vrijwel alle ‘probleemzones’ van uw lichaam worden ingezet.