Anti-aging

ANTI-AGING

Een anti-aging behandeling komt van pas om de eerste tekenen van veroudering aan te pakken, om de rijpere huid te behandelen of de huid alvast te beschermen tegen veroudering.

Bij ons heb je keuze uit verschillende behandelingen :

◾Rimpelbestrijdend "Myo-fix" van Meder
◾Vochtherstellende "Hydra - Fill" van Meder
◾Liftend "Arma-Lift"
◾Liposculptuur "Lipo Oval"
◾Rosacea "Red Alpax"

◾Mesotherapie
◾Microneedling
◾Ultra sound therapie
◾Radio frequentie lifting
◾Carbon laser peeling

Microneedling


is een huidverbeterende behandeling. Het is dé ideale oplossing voor een vale huid, grove poriën, een slappe huid, pigmentvlekken, rimpels, acne plekjes of kleine littekens. Het zorgt ervoor dat een grauwe, oneffen huid weer een stralende teint en glans krijgt, en dat oneffenheden en pigmentvlekken verminderen. Het zet de huid aan tot het maken van elastine en collageen, en zorgt zo voor een verbeterde huidstructuur en huidconditie.


Microneedling gezicht     € 80,00

Microneedling nek           € 40,00

Microneedling   decoleté  €50,00


Ultrasound therapie


Ultrasound Therapie is een aangename, verzorgende behandeling. Geluidsgolven veroorzaken minieme trillingen die, als een ultrasone micromassage, de doorbloeding stimuleren, afvalstoffen afvoeren en ervoor zorgen dat voedingsstoffen beter worden opgenomen. Het bevordert celdeling en celvernieuwing.

Tegelijkertijd breng ik actieve werkstoffen aan op je huid. Deze worden door de trillingen diep je huid ingeleid en zorgen voor herstel en verjonging.


Hele gelaat  € 80,00


Radio Frequentie lifting & diode laser


F-lifting (radiofrequency lifting) is de nieuwste methode om op doelmatige wijze rimpels, verslapte huid en fijne lijntjes te behandelen. RF-lifting heeft de werking van een facelift zonder operatie. Daarnaast stimuleert RF-lifting de bloedcirculatie, vermindert het cellulitis en verbetert het de stofwisseling zodat de huid er weer fris en jong uitziet.

 De behandeling is pijnloos en eist geen bijzondere voorbereiding.

Er wordt gel op de schone, droge huid aangebracht en vervolgens wordt een kopstuk van het apparaat tegen de huid gezet.

Het apparaat wordt individueel geïnstalleerd zodat het warmtegevoel dat tijdens de procedure ontstaat maximaal comfortabel zal zijn.


€ 85,00

 

Carbon laser


Carbon laser peeling is een proces dat lasertechnologie en medische active coal poeder ( carbon) combineert. Er wordt een laag carbonmengsel op de huid aangebracht. Zodra deze ingewerkt is, wordt het carbonmengsel door middel van Nd-yag laser verwijderd.

Carbon laser peeling is een veilige en pijnloze behandeling voor huidverjonging en huidverbetering met snel resultaat.
Na 1 behandeling heeft u al een zichtbaar egalere, frisse en stralendere huid.

€70,00