Klasiek

Basis

Bij de basisgelaatsverzorging wordt er een huidanalyse uitgevoerd met als volgt een reiniging, een dieptereiniging en een peeling.

U krijgt een korte massage die uw huid doet ontspannen, een masker en een serum. Als finishing touch wordt er een dag -of nachtcrème aangebracht.

                                          

€ 57,00

Compleet

Een complete gelaatsverzorging houdt in dat uw huid gereinigd wordt. Er wordt zowel een dieptereiniging als een peeling uitgevoerd. Hierbij worden de comedonen/mee-eters verwijderd en wenkbrauwen en/of bovenlip geëpileerd. Indien u wenst kan men uw wenkbrauwen ook verven. Vervolgens krijgt u een massage, waarna een serum, een masker en een dag -of nachtcrème worden aangebracht.


€ 67,00

Luxe

U kunt bij ons ook voor een luxe gelaatsverzorging kiezen. Bij deze wordt uw gelaat gereinigd met een dieptereiniging, een Ultrasoonpeeling waarna ook de comedonen/mee-eters worden verwijderd. De epilatie en het verven van de wenkbrauwen zijn hierbij inbegrepen. U krijgt een ontspannende en stimulerende massage, een serum, 2 verzorgende maskers, een ampul en dag -of nachtcrème die uw huid doet stralen.


€ 80,00

Acne

Acne is vervelend op alle leeftijden of je nu een tiener of een volwassen vrouw/man bent. Om acne te voorkomen, moet de huid zo goed mogelijk gereinigd worden van alle vetten die het broeden van de bacteriën stimuleren. Speciaal voor u bieden we een effectieve behandeling die uw huid weer gezond en stalend maakt.

Tijdens de acnebehandeling wordt uw huid gereinigd en krijgt u een dieptereiniging die eventueel met stoom kan worden gedaan. Daarna doet men een comedonenpeeling / mee-eterspeeling, er worden alle onzuiverheden verwijderd en wordt er een genezende masker opgebracht. De huid wordt afgewerkt met een lotion en een crème voor probleemhuid.

€ 57,00

Microdermabrasie


Met microdermabrasie wordt op een geheel doeltreffende wijze de bovenste laag van de huid verwijderd. Bij microdermabrasie worden rimpels, pigment- en ouderdomsvlekken en vrijwel alle soorten littekens, zoals bijvoorbeeld acne aanzienlijk verbeterd tot zelfs geheel verwijderd. Microdermabrasie zorgt ervoor dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen.  Na een kuur is het resultaat ongekend en heeft u een egale, zachte, stralende en gezonde huid.

 

Bij deze behandeling wordt uw gelaat gereinigd met een diepterereiniging, daarna gepeeld door middel van dermabrasie apparaat. Daarna worden een masker, serum en dag- of nachtcrème aangebracht


€ 67,00